Marco Cornelisse niet te STOPPEN!

Net als tijdens de gemeenteraadsverkiezingen ook in Potters vanavond een lagere opkomst. Met 18 inschrijvingen precies de helft van twee weken geleden maar dat mocht de pret niet drukken.

De ranking aanvoerders Marco en Remy maakten hun status waar en bereikten beide de finale. Marco door overwinningen op Patrick van Santen (3-1) en op Elmo Bosna (4-0) waarbij Marco met een mooie 116 finish de partij in het slot gooide. Remy, vorige week afwezig, haalde de finale door achtereenvolgens Bas Kortekaas (3-1), Alwyn van Saarloos (3-1) en Sylvester Lenaarts (4-3) aan zijn zegekar te rijgen. Bijzonder spannende wedstijd in de halve finale tegen Sylvester waar Remy met een 106 finish een 3-2 achterstand goedmaakte om daarna met een 3-3 gelijke stand in de laatste beslissende 7e leg aan het langste eind te trekken. Sylvester mistte in deze partij 2 matchdarts op tops.

In de finale was de koek op bij Remy en hij kon het moordende tempo van Marco vanavond dan ook niet bijhouden. De ene 140 na de andere van Marco alsmede strakke finishes waren voldoende om Remy met 4-1 het bos in te sturen. Marco pakt hierdoor voor de 2e keer achter elkaar de volle 9 punten en verstevigt hiermee zijn leidende positie in de Ranking.

De troostronde is vanavond gewonnen door Richard Haaima die zich, na een zwaar bevochten overwinning op Raymond Witterland in de 1e ronde, gesterkt voelde en vleugels kreeg. In de halve finale tegen Redoesh en finale tegen Merlin Gelderman gaf Richard dan ook geen leg meer af. Tussen neus en lippen door gooide hij ook nog de hoogste finish (136) van vanavond en steeg hij op de Ranking naar plek 4.

Nog 8 toernooien om je te plaatsen bij de beste 16.

We zien jullie graag weer volgende week woensdag 23 maart!

Raymond en Ellen

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernoien vind je hier! (Klik hier)

Wil je wekelijks de tussenstand van de ranking ontvangen, meld je dan aan bij Raymond of Ellen.

Laat een reactie achter

Deel deze pagina!