Iedere woensdagavond een Dartstoernooi

Alwyn van Saarloos winnaar Dartstoernooi 30/8/2023

Oskar Stanislawski wint de verliezersronde

Sportsbar Potters heeft haar deuren weer geopend op de woensdagavond voor de wekelijkse Dartstoernooien onder leiding van Ellen en Raymond!

De vakanties zijn voorbij, de dartscompetities staan op het punt van beginnen en de woensdagavond is dan ook een mooie trainingsmogelijkheid voor een ieder en om je alvast te meten met diverse tegenstanders en om te zien hoe je er voorstaat.

Vooralsnog starten wij nog niet met een Ranking. Wij willen eerst peilen hoe het met het animo is gesteld van de darters op de woensdagavond bij Potters. De hele maand september zal dan ook in het teken staan van “gezellige” trainingstoernooien waarbij we geen inschrijfgeld vragen en de winnaars met de eer mogen strijken maar niet met een “geld” prijs naar huis gaan.

De toernooien zijn toegankelijk voor iedereen die wil darten. Er is altijd een Winnaarsronde en een Verliezersronde nadat we zijn begonnen in een poulefase. Je speelt altijd minimaal 3 wedstrijden en zit je in een poule van 4 dan speel je minimaal 4 wedstrijden.

Woensdag 30 augustus 2023

Alwyn van Saarloos won in zijn poule van Ronald van Zandwijk en van Brian Cornelisse. Vervolgens in de knock-out fase plaats hij zich voor de winnaarsronde door winst op Oskar Stanislawski. In de halve finale was het een fantastische partij tegen de zeer goed spelende Sylvester Lenaarts (gooide 2x 180), maar uiteindelijk trok Alwyn wel aan het langste eind met een 4-3 overwinning.

Oskar, door verlies tegen Alwyn, plaatste zich voor de verliezersronde en won in de halve finale van Ronald van Zandwijk en in de finale van Youri Teernstra waardoor hij winnaar van de verliezersronde werd! Congratz Oskar Stanislawski! En de hoogste finish van de avond met 106.

Marco Cornelisse won in de poulefase van beide finalisten (van de verliezersronde) en vervolgens in de Knock-out fase van Andre Kok en vervolgens wederom van Youri in de kwartfinale. In de halve finale trof Marco Johan Witte en ook deze halve finale ging tot het gaatje. Met 4-3 werd ook Johan verslagen door Marco.

In de finale was Alwyn de betere van de twee en met 4-1 ging de toernooiwinst naar hem! Lekker bezig Alwyn!!! Congratz to you!

Sylvester gooide 3x 180, Alwyn en Marco gooiden ieder 1x 180.

Hoogste finish met 106 voor Oskar Stanislawski

We zien jullie graag weer volgende week woensdag 6 september rond 20:00uur in Sportsbar Potters!!