RankingToernooi 2 Februari 2022

Het tweede toernooi na de (inmiddels) gebruikelijke lockdown stop, waarbij maar liefst 24 deelnemers zich voor hadden ingeschreven. 24 deelnemers is het maximum gewenste aantal zolang alle horeca nog om 22:00 uur dient te sluiten. In 8 poules van 3 plaatsten de nummers 1 en 2 uit iedere poule voor de winnaarsronde en de nummers 3 uit iedere poule voor de troostronde. Een deelnemersveld met goede, iets minder goede en ook uitstekende darters.

Patrick van Santen wist door overwinningen op Brian van de Kuilen, Alwyn van Saarloos en Youri Brouwer zich te plaatsen voor de finale winnaarsronde. Zijn tegenstander deze avond werd Remy van Groeningen (de koploper van de ranking), door overwinningen op Arjen de Jong, Bas Kortekaas en Marco Cornelisse. Uiteindelijk werd kersverse vader Patrick van Santen de winnaar van dit toernooi door met 4-1 Remy opzij te zetten. Zodoende de 9 punten voor Patrick en Remy moest genoegen nemen met 7 punten.

De troostronde ging naar Ramon Dam (de vorige week nog verliezend finalist was) en pakte 6 punten voor de Ranking. Ramon won de finale van Ronald van Zandwijk in een spannend duel met 3-2.

Een avond waarin maar liefst 16 keer de maximale score werd gegooid als ook een keer 171 door Marco Cornelisse 3x 180 voor zowel Remy van Groeningen als ook voor Youri Brouwer.

Onze gastheer en barman Remon mocht deze avond ook 7x een shotje uitreiken voor finishes van 100plus.

Hoogste finish van de avond was 116 gegooid door Danesh Misier

Raymond

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernoien vind je hier! (Klik hier)

Wil je wekelijks de tussenstand van de ranking ontvangen, meld je dan aan bij Raymond of Ellen.

Laat een reactie achter

Deel deze pagina!