Indrukwekkend

INDRUKWEKKEND

Niet alleen het niveau van de 21 darters deze avond maar vooral ook de indrukwekkende 2 minuten stilte om 20uur in Potters. Onze dank voor het getoonde respect.

Hoogste finish van de avond

Ook indrukwekkend en bijna ongeloofwaardig was de 167 finish deze avond gegooid door mijzelf. Als je geen 3 pijltjes achter elkaar in de grote 20 kan gooien hoe kun je dan 167 uitgooien? Toch gebeurde het. Er volgde een brul die zijn weerga niet kent. Een dag na zijn eigen verjaardag en op de verjaardag van Johan Witte gooit Raymond Witterland zijn record finish. Misschien toch wat opgestoken van het niveau van mijn teammaatjes Marco en/of Remy of van dat andere talent dat telkens bij ons in de finale staat………….. ????

Winnaarsronde

Inderdaad Youri Brouwer opnieuw winnaar van de avond na overwinningen op Richard Haaima, Remy van Groeningen en Marco Cornelisse. Zijn tegenstander in de finale was Bram Jongejeugd die overwinningen boekte op Danesh Misier, Justin v.d. Velden en Alwyn Saarloos. In de finale was Youri met 4-1 duidelijk de betere dus 9 punten voor Youri en 7 punten voor Bram die hiermee hele goede zaken doet in het klassement. Bram Jongejeugd klimt door zijn finaleplaats naar de 16e plaats met 42 punten in de Ranking. Met 41 punten staat Merlin nu op de 17e positie en met beide 40 punten staan Ramon Dam en Ronald van Zandwijk op de gedeelde 18e plaats.

Verliezersronde

De finale in de excuusronde ging tussen Arjen de Jong en Ron de Pijper en ging uiteindelijk overtuigend met 4-1 naar Arjen de Jong. Met de door hem behaalde 6 punten voor de Ranking staat Arjen nu 11e in het klassement en haalt hij de nummer 12, 13 en 14 in die afwezig waren deze avond.

Rankingstand en Eindtoernooi op woensdag 25 mei 2022

Met nog slechts 2 toernooien te gaan (11 mei en 18 mei) is de strijd om de 16e plaats nog altijd niet gestreden! Bram nu voor het eerst bij de beste 16 en Merlin er nu voor het eerst uit. Het eindtoernooi op woensdagavond 25 mei draait natuurlijk om deze beste 16 spelers van de ranking, maar Nummers 17 t/m …….

Voor wie zich net niet hebben weten te plaatsen zal er op woensdag 25 mei zeker wel ruimte zijn om een toernooi te gooien. Dus kom vooral woensdag 25 mei op het EINDTOERNOOI. Bij afwezigheid van spelers uit de top 16 zal het schema worden aangevuld met de hoogst genoteerde vanaf plaats 17 etcetera. Zijn er voldoende mensen aanwezig buiten de top 16 zal er ook voor hen een toernooi zijn. Dus kom vooral op woensdag 25 mei 2022 om ofwel te kijken ofwel mee te spelen in één van de twee toernooien deze avond!

Ray en El

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernoien vind je hier! (Klik hier)

Door Gepubliceerd op 5 mei 20220 reacties on Indrukwekkend

Laat een reactie achter

Deel deze pagina!