1e Ranking Toernooi is een prooi voor Zafer Sari

1e Ranking toernooi sept 2022 prooi voor Zafer Sari

In een gezellige ambiance werd het 1e woensdagavond Ranking toernooi afgewerkt in Sportsbar Potters. Alle 13 deelnemers fanatiek en sportief maakten er een mooie dartavond van alwaar eerder op de avond Ajax een mooie 4-0 overwinning boekte op de Rangers.
In de poulefase werd 3x de 170 finish gemist; tweemaal door Alwyn die single bull gooide en eenmaal door Zafer die net onder de bull gooide na 2x tripple 20 te hebben gegooid.
Het was weer een lekker niveautje dartwerpen.
Na de poulefase plaatsten 8 man zich voor de winnaarsronde en 5 man voor de troostronde. Marco Cornelisse vond de gemiste 170 finishes niet zo interessant en deed in zijn partij tegen Alwyn voor hoe het wel moet. Marco was trefzeker en na 2x de tripple 20 volgde dan ook de bullseye. En dat op het 1e Ranking toernooi.
Marco won zijn partij tegen Alwyn met 4-1 en Patrick van Santen won zijn partij tegen Co met 4-2. Elmo Bosna won in een spannende partij met 4-3 van Patrick Vonk en Zafer Sari won van Dhanesh Misier met 4-3 waarbij Dhanesh zeker kansen heeft gehad voor de winst.
In de halve finales won Marco overtuigend van Patrick van Santen (4-1) en Zafer won overtuigend van Elmo (4-1)

De finale werd gelukkig een prachtig spannend potje die over de volledige 7 legs is gegaan. Marco wist terug te komen van een 3-2 achterstand tot 3-3 maar Zafer trok aan het langste eind in de beslissende leg en pakt zodoende de eindzege met de bijbehorende 9 punten voor de Ranking.

In de troostronde ging de finale tussen Marcel Gloudi en Rick de Bruin, waarbij eerstgenoemde de titel van de troostronde voor zich opeiste en 4 punten voor de Ranking.

Er werd totaal 4x 180 gegooid; Patrick van Santen 2x en Alwyn en Elmo ieder 1x

De hoogste finish, direct de Big Fish 170 voor Marco Cornelisse,

Zafer Sari gooide nog een prachtige 156 en 105 finish deze avond.

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernooien vind je hier! (Klik hier)

Door Gepubliceerd op 8 september 2022Reacties uitgeschakeld voor 1e Ranking Toernooi is een prooi voor Zafer Sari