Yourie Brouwer winnaar 6e Rankingtoernooi!

Yourie Brouwer winnaar 6e Rankingtoernooi!

Johan Witte winnaar verliezersronde

15 deelnemers in 5 poules van 3 vochten afgelopen woensdagavond uit wie er met de punten naar huis zou gaan. De 5 poulewinnaars + de 3 beste nummers 2 plaatsten zich voor de winnaarsronde. In de poule des doods zaten Patrick van Santen, Richard Haaima en Yourie Brouwer. Alle drie haalden ze de finale woensdagavond met de kanttekening dat Richard in de finale van de verliezersronde stond. Yourie behaalde 5 punten als nummer 2 in de poule evenals Johan Witte in een andere poule. 1 leg tussen hen beide moest er voor zorgen wie naar de winnaarsronde ging en wie naar de verliezersronde. Deze 501 leg ging uiteindelijk naar Yourie dus Johan naar de verliezersronde.

Blijkbaar was deze extra leg beslissend voor het gehele toernooi.
Zowel Yourie als Johan verliezen vervolgens niets meer en winnen zodoende het toernooi; Yourie de winnaarsronde en Johan de verliezersronde.

Youri verloor nog in zijn poule van Patrick, maar in de finale van het hoofdtoernooi was hij Patrick met 4-0 de baas, na eerdere overwinningen op Remy en Marco.
Johan Witte wint van Richard Haaima in de verliezersronde met 3-2 waarbij Richard een paar dubbels mistte in de beslissende 5e leg en Johan bij 110 het genoeg vond en deze 110 uitgooide.
De hoogste finish deze avond was een 121 van Danesh Misier, gevolgd door een 120 van Johan Witte. Verder werd er 12x een 180 gegooid.

Ray en El

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernooien vind je hier! (Klik hier)

Door Gepubliceerd op 14 oktober 2022Reacties uitgeschakeld voor Yourie Brouwer winnaar 6e Rankingtoernooi!

Deel deze pagina!