Marco Cornelisse winnaar 4e Ranking toernooi!

Oskar Stanislawski wint verliezersronde en gooit zijn eerste 180 in het toernooi!

Helaas een wat magere opkomst op het 4e Ranking toernooi van Sportsbar Potters, maar dat mocht de pret niet drukken. Met totaal 12 deelnemers in 4 poules van 3 werd het toch een gezellig toernooi en plaatsten de nummers 3 uit de poule zich voor de halve finales verliezersronde en de nummers 1 en 2 uit de poule plaatsten zich voor de kwartfinales winnaarsronde.

Verliezersronde

In de halve finale nam Oskar het op tegen Ellen en dat werd een spannende partij. Oskar die inmiddels een behoorlijke pijl gooit met vaak iedere beurt wel een tripple 20 verslikte zich dan ook bijna in organisatrice van het toernooi. Uiteindelijk was het wel Oskar die met 3-2 winst zich verzekerde van een finaleplaats. In de andere halve finale stond Gilbert van Eijk tegen nieuwkomer Abdiwahab Adirisak die zegt pas 3 ½ week met darten bezig te zijn. Het moet wel een talent zijn want ook Appie (zoals we hem noemden) gooit deze avond een 180 en Gilbert moest zijn meerdere erkennen in hem. De finale tussen Oskar en Appie werd een moeizame overwinning voor Oskar. De uitslag 3-0 voor Oskar, maar de dubbels lieten een behoorlijke tijd op zich wachten.

Winnaarsronde

Marco Cornelisse was oppermachtig deze avond. In de poules ongeslagen en zonder legverlies de finale ingestroomd door overwinningen op Raymond en op Zafer (beide met 4-0). Alwyn van Saarloos werd zijn tegenstander die maar liefst 6x 180 gooide deze avond en overwinningen boekte op Ronald van Zandwijk en Remy van Groeningen, waarbij tegen Remy alle registers moesten worden opengetrokken en de 7e leg de beslissing bracht (4-3). De finale was met 4-2 voor Marco die deze finale 2x 180 wist te gooien. De hoogste finish was ook voor Marco met 128 en ook nog een 103. Totaal 11x 180 deze woensdagavond, waarvan dus 6x Alwyn, 3x Marco, 1x Oskar en 1x Abdiwahab.

Graag zien we jullie weer aankomende woensdag 5 oktober!

Bijgaand en op de site van Sportsbar Potters, de bijgewerkte stand in de Ranking als ook de spelregels m.b.t. deze Ranking die t/m half december 2022 duurt. Eind ranking toernooi zal eind december (woe de 28e) plaatsvinden.

Groet,

Ray en El.

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernooien vind je hier! (Klik hier)

Door Gepubliceerd op 1 oktober 2022Reacties uitgeschakeld voor Marco Cornelisse winnaar 4e Ranking toernooi!