DUSTIN STRAVER winnaar in sterk deelnemersveld!!

DUSTIN STRAVER winnaar in sterk deelnemersveld!!
Elmedin Jakub met 170 finish wint verliezersronde.

Woensdag, 5 oktober 2022

Een prachtige opkomst met 24 man welke in 8 poules van 3 werden geloot. Het bleek een bijzonder sterk deelnemersveld waarbij er maar liefst 27x 180 is gegooid en waarbij er 8 finishes van 100+ konden worden bijgeschreven met wederom een Big Fish finish van 170 gegooid door Elmedin Jakub!!
Elmedin gooide naast zijn 170 finish ook nog 3x een 180, echter bleken deze indrukwekkende scores slechts geleid te hebben tot winnaar van de verliezersronde!! Elmedin eindigde in zijn Poule als 3e met gelijk aantal punten als Robin Peters. Onderling resultaat bepaalde dat Elmedin naar de verliezersronde ging. Daar overwon hij achtereenvolgens: Danique, Richard Haaima (3-2) en in de finale Danesh Misier (3-1).
De winnaarsronde werd gekenmerkt door vele bekende namen, waarvan bekend is dat ze op hoog niveau hun pijlen afvuren richting dartbord. Dustin Straver, Kevin van der Voort, Yourie Brouwer, Marco Cornelisse, Arjen de Jong, Remy van Groeningen, Patrick van Santen en ga zo maar door.
Arjen de Jong bereikte de kwartfinale door een 4-2 winst op Ron Renkema en Yourie Brouwer wint net aan met 4-3 van Bram Jongejeugd in de 1/8e finale. In de kwartfinales wint in een hoogstaande pot Dustin Straver met 4-2 van Patrick van Santen (die Kevin van der Voort had uitgeschakeld). Nog spannender was de partij tussen maatjes en teamgenoten Remy van Groeningen en Marco Cornelisse. Dit keer was het Remy die met 4-3 Marco het toernooi uit knikkerde terwijl Marco verantwoordelijk was voor uitschakeling van de jarige Alwyn van Saarloos in de 1/8e finale. Patrick Vonk had ook een goede dag en wint achtereenvolgens van Nick Kaldenbach met 4-1 in de achtste- en met 4-1 in de kwartfinale van Arjen de Jong. Alwin Kamphuis kon het niet bolwerken tegen Yourie Brouwer in de kwartfinale en ging met 4-1 zitten.
De halve finale tussen Dustin en Remy was spectaculair goed en Remy zag kansen voor de winst. Maar kansen zien is niet verzilveren en Dustin Straver rolt de finale in met een 4-2 winst. De andere halve finale tussen Patrick Vonk en Yourie Brouwer leek een éénzijdige strijd te worden na een vlotte 3-0 voorsprong, maar er volgde een opmars van Patrick Vonk tot 3-2 echter bleek dat de laatste stuiptrekking. Yourie in de finale met een 4-2 winst op Patrick Vonk.
Dustin Straver bleek in de finale deze avond een maatje te groot voor Yourie Brouwer. Dustin gooide deze avond maar liefst 8x een 180 en met 4-1 was de winst dan ook voor deze 180 koning.

Groet,

Ray en El.

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernooien vind je hier! (Klik hier)

Door Gepubliceerd op 6 oktober 2022Reacties uitgeschakeld voor DUSTIN STRAVER winnaar in sterk deelnemersveld!!

Deel deze pagina!