10e Ranking toernooi Prooi voor Marco Cornelisse

10e Ranking toernooi Prooi voor Marco Cornelisse

Elmedin Jakub wint de excuusronde door teamgenoot Alwyn van Saarloos te verslaan

Zelfs Amerika was vertegenwoordigd op het 10e Ranking toernooi, in de persoon van Chris Curtin, echter wist hij geen potten te breken bij Potters.

2 poules van 4 en 2 poules van 3 maakt 14 deelnemers waarvan 8 man zich plaatsten voor de winnaarsronde en 6 deelnemers mochten zich met elkaar gaan meten in de excuusronde.

Sylvester Lenaarts was scherp deze woensdagavond en plaatste zich voor de winnaarsronde ten koste van Alwyn van Saarloos en Americano Chris. In de kwartfinale wint hij ook nog met 4-2 van Danesh Misier om vervolgens in de halve finale te kort te komen tegen teamgenoot Remy van Groeningen. Remy plaatste zich uiteindelijk voor de finale door een nipte overwinning (4-3) op Bram Jongejeugd in de kwartfinale, en Sylvester dus in de halve. Onderin het schema werkte Patrick van Santen zich met 4-2 winst op Ruben Verbaas in de halve finale alwaar hij strandde tegen Marco Cornelisse, die op zijn beurt Oskar Stranislawski met 4-2 had verslagen in de kwartfinale.

In de finale was Marco oppermachtig en verschalkte Remy met 4-1.

Marco is weer steviger koploper in de Ranking en staat 6 punten voor op Patrick van Santen die tweede staat.

De excuus-, troost-, en/of verliezerronde werd gewonnen door Elmedin Jakub die in de troostfinale te sterk bleek voor Alwyn van Saarloos. Alleen Rick de Bruin wist Elmedin het vuur na aan de schenen te leggen in een spannende pot die met 3-2 werd beslist in het voordeel van Elmedin.

Er werd 7x 180 gegooid waarvan 3 stuks door Patrick van Santen.

De hoogste finish deze avond was 120 gegooid door Sylvester, gevolgd door een 116 finish van Danesh.

Ray en El

De tussenstand van het Dartkoning klassement vind je hier! (Klik hier)
De Spelregels van deze rankingtoernooien vind je hier! (Klik hier)

Door Gepubliceerd op 14 november 2022Reacties uitgeschakeld voor 10e Ranking toernooi Prooi voor Marco Cornelisse

Deel deze pagina!